Σχολή αρχαρίων – Η συνέχεια

4 02 2009

p1230002Τα νέα παιδιά του αθλήματος δεν το έβαλαν κάτω. Αψηφώντας το κρύο και το αρκετό νερό εκδήλωσαν ενδιαφέρον όχι για δύο ημέρες αλλά για τρείς. Μπράβο παιδιά, αυτές οι πρωτοβουλίες είναι σημαντικές, γιατί όπως έχουμε ξαναπεί το καγιάκ είναι δίκαιο άθλημα. Όσο περισσότερο χρόνο διαθέτεις, τόσο περισσότερο βελτιώνεσαι.

p1240007Τρείς ημέρες στον φουσκωμένο Εύηνο ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για ουσιαστική βελτίωση. Η μεγάλη παροχή νερού δυσκόλεψε αρκετά τους μαθητές, καθώς το κάθε λάθος τους κόστιζε με ένα υπέροχο κολύμπι στον παγωμένο Εύηνο.Μόνο δουλεύοντας, όμως, σε απαιτητικό περιβάλλον επέρχεται βελτίωση.

p1240011 Τα κυριότερα στοιχεία του προγράμματος ήταν: ferry, back ferry, σωστή θέση σώματος, βελτίωση κωπηλατικών ικανοτήτων, εισαγωγή στα πηδάλια. Τουλάχιστον 4 με 5 ώρες την ημέρα αφιέρωσαν τα παιδιά στο νερό, με αποτέλεσμα να κάνουν πολλά βήματα προόδου. Συγχαρητήρια στον Γίαννη και στον Παναγιώτη! !

p1240061ΥΓ. Δεν υπάρχει μαγική συνταγή για να γίνει κάποιος καγιάκερ. Όλοι όσοι κωπηλατούν σε οποιοδήποτε περιβάλλον, από τη θάλασσα και τη λίμνη μέχρι το πιο απαιτητικό ποτάμι, είναι καγιάκερ. Στόχος είναι όλοι όσοι κωπηλατούν να απολαμβάνουν αυτό που κωπηλατούν και να μην παρερμηνεύουν αυτό που βλέπουν. Το επίπεδο δεν είναι κριτήριο για το αν είμαστε καγιάκερς.

Απολαύστε κάθε διαδρομή και διασκεδάστε κάνοντας καγιακ.

Με εκτίμηση Σπύρος Μπαρμπαρέσος

p1240063

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: