7-8 Φεβρουαρίου , Καταβάσεις στον Εύηνο ποταμό

10 02 2009

p2080012Η σχολή καγιάκ Brainwaves καλύπτωντας όλο το φάσμα των μαθημάτων kayak το Σ/Κ 7-8 Φεβρουαρίου βρέθηκε στον Εύηνο ποταμό. Στη σχολή συμμετείχαν δύο οδηγοί ποταμού, ο Παναγιώτης και ο Άγγελος, που βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της σχολής αρχαρίων και ο Μπάμπης, που ύστερα από τον ατυχή τραυματισμό του και την τρίμηνη αποχή από το άθλημα, βρέθηκε στον Εύηνο για δύο ημέρες επανένταξης.

p2080023Το Σάββατο, γύρω στις 11, βρεθήκαμε στην είσοδο του ποταμού. Το ποτάμι με μέτρια στάθμη μας προσέφερε αρκετά σημεία για προπόνηση και εξάσκηση σε βασικές τεχνικές. Ύστερα από 4 ώρες βρεθήκαμε στη βάση του Alpin Club. Μία γεμάτη ημέρα kayak είχε έρθει στο τέλος της. Ακολούθησαν φαγητό, χαλάρωση και debrief, ολοκληρώνοντας την ημέρα.

p2080006Την Κυριακή το πρωί, ο Εύηνος μας εξέπληξε. Η στάθμη ήταν σε αρκετά υψηλά επίπεδα και κατόπιν συννενόησης με το Μπάμπη βρεθήκαμε στην είσοδο του ποταμού για μία high water κατάβαση του Ευήνου. Πολύ γρήγορα ολοκληρώσαμε την κατάβαση και ο Μπάμπης, με 2 μόνο eject, γέμισε εμπειρία και πέτυχε τους προσωπικούς του στόχους.

Σιδερένιος Μπάμπη, πολύ καλή η προσπάθεια!!

p2080020

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: