Προχωρημένη εκπαίδευση καγιάκ!!!

9 04 2009

p4040364Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο η σχολή καγιάκ Brainwaves βρέθηκε στην πίστα καγιάκ του Ευήνου για να υλοποιήσει το δημοφιλέστερο πρόγραμά της για φέτος αυτό των 2 ημερών προοδευτικής και δυναμικής κωπηλασίας το οποίο απευθύνεται στους προχωρημένους καγιάκερ.

p4040375Συμμετέχοντες αυτή τη φορά θα ήταν ο Γιάννης ο Κιτσαντάς από την Άρτα και ο Θεολόγος ο Ταβουλάρης από την Αθήνα.

p4040431Το Σάββατο ξεκινήσαμε χαλαροί με αρχικό στόχο την θεωρητική κατανόηση των υδροδυναμικών φαινομένων της πίστας και των προχωρημένων δυναμικών τεχνικών. Εν συνεχεία μπήκαμε στο πρακτικό κομμάτι και ακολουθώντας αθλητικό ωράριο κωπηλατήσαμε αρχικά 2 ώρες κάναμε διάλλειμα και απολαύσαμε καφέ και σνάκ στο υπαίθριο καφέ του Alpin Club δίπλα στο ποτάμι και αφού χορτάσαμε ήλιο επιστρέψαμε στην πίστα για άλλες 2 ώρες καγιάκ.

p4040452Την Κυριακή τεχνικά βελτιωμένη η ομάδα επαναλάβαμε ότι είχαμε διδαχθεί την προηγούμενη ημέρα για κατοχύρωση και στο τέλος προσθέσαμε και λίγο προχωρημένο freeride γιατί το καγιάκ είναι διασκέδαση και ελευθερία μέσα και έξω από το νερό!!!!!!!

p4040460

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: