Άραχθος, Εύηνος Μάϊος 2009 – Brainwaves kayak school

1 06 2009

P1012971 Η σχολή καγιακ Brainwaves είχε προγραμματίσει 2 μονοήμερα ταξίδια στον Άραχθο. Στο πρώτο μονοήμερο στις 9 Μαίου συμμετείχε ο Μπάμπης και ο Θεολόγος.P5160062 Τα παιδιά βρέθηκαν στον Άραχθο με ιδανικές συνθήκες. Με γαλαζοπράσινο νερό, μέτρια στάθμη, πολύ ήλιο και ζέστη, οι καγιάκερς πέρασαν τα πρώτα περάσματα με άνεση και εν συνεχεία βρέθηκαν να δροσίζονται στα όμορφα κύματα του φαραγγιού. Τα χαμόγελα της εξόδου επιβεβαίωναν την επιτυχία του ταξιδιού.

P5160123Το επόμενο σκ ήταν σχεδιασμένο το δεύτερο μονοήμερο με συμμετέχοντες τον Γιώργο,την Χριστίνα, τον Γιώργο Χριστοδούλου και τον Θεολόγο.P5160133 Το ποτάμι σήμερα με αρκετά παραπάνω νερό και τα περάσματα να πιέζουν περισσότερο ήταν ιδανικό για να προσφέρει μια εκπληκτική κατάβαση αλλά και ιδανικό για προπόνηση. Έτσι και έγινε η κατάβαση απολαυστική μιας και τα κύματα του φαραγγιού μας απογείωσαν πολλές φορές!!!

P5160145Στις 24 Μαϊου βρέθηκα στον Εύηνο για την ημέρα αποφοίτησης της σχολής αρχαρίων. Τα παιδιά, ο Πάνος και η Μαριάννα, θα έπρεπε να κάνουν κατάβαση του Εύηνου προκειμένου να ολοκληρώσουν τον πρώτο κύκλο μαθημάτων του καγιακ. Παράλληλα το river party στον Εύηνο είχε συγκεντρώσει στην πίστα καγιακ κόσμο των ποταμών. Την Κυριακή είδα αρκετο κόσμο να κατεβαίνει το ποτάμι και αυτό ήταν μια εικόνα που θα ήθελα να τη βλέπω συνέχεια στα ελληνικά ποτάμια.

Ο Μάιος αποδείχτηκε ένας δραστήριος μήνας για τα ελληνικά ποτάμια. Αρκετός κόσμος απόλαυσε την ελληνική φύση και γνώρισε τα ιδιαίτερα αθλήματα ποταμού. Απ’ όσο γνωρίζω η φετινή σεζόν θα κλείσει όμορφα για τους καγιάκερ με ωραίες εκδρομές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Εύχομαι καλή διασκέδαση, καλές και ασφαλείς καταβάσεις και η νέα σεζόν να φέρει καινούριο και ορεξάτο κόσμο στο ελληνικό καγιακ!!

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: