Διακοπές και μαθήματα καγιάκ Brainwaves kayak school!!!

6 09 2009

_ 003Από τα τέλη Ιουλίου έως και τέλη Αυγούστου η σχολή καγιάκ Brainwaves είχε εγκατασταθεί στην περιοχή του Άραχθου ποταμού. Ένας πολυάσχολος και έντονος μήνας για εμένα και τη σχολή μιας και καλέστηκα να πραγματοποιήσω διάφορα μαθήματα καγιάκ προσωπικής ανάπτυξης όλων των επιπέδων (αρχαρίων, μέτριων, προχωρημένων) αλλά και τριήμερα διακοπών καγιάκ. Οι παλιοί  μαθητές της σχολής αλλά και πολύ καλοί φίλοι πλέων ο Γιάννης Κιτσαντάς , ο Γιώργος Ξάνθης και ο Γιάννης Αδαμόπουλος  έκαναν τις διακοπές τους κάνοντας καγιάκ._ 017 Περάσαμε πολύ ευχάριστα μέσα και έξω από το ποτάμι. Παράλληλα νέα πρόσωπα θέλησαν να δοκιμάσουν το άθλημα και με γλυκιά και χαλαρή προσέγγιση ζήσαμε όμορφες στιγμές στις όχθες του όμορφου Άραχθου.

P8270012Η ανάπτυξη όμως έχει πολλές πλευρές, έτσι λοιπόν η σχολή καγιάκ Brainwaves έχει να παρουσιάσει 2 κωπηλάτες υψηλού επιπέδου «παιδιά της σχολής» τον Θεολόγο Ταβουλάρη και τον Παναγιώτη Ηγουμενίδη.

P8270065Κλείνοντας το φετινό καλοκαίρι θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πιστούς φίλους και μαθητές της σχολής για την υποστήριξή τους και λέω υπεύθυνα ότι η σχολή και εγώ προσωπικά θα κάνουμε ότι περισσότερο γίνεται για την ποιοτική και ποσοτική ανάπτυξη του καγιάκ.

 

P8280091ΥΓ: Αφιερώνω σ όλους τους φίλους τής σχολής καγιάκ Brainwaves και του καγιάκ την πρώτη κατάβαση του καταρράκτη της Κουιάσας που πραγματοποιήσαμε στις 31 Αυγούστου με πολύ κόπο. Τα καλύτερα έρχονται!!!!

 

http://www.youtube.com/watch?v=ZqRHak8R5ak

Με εκτίμηση

 

Σπύρος Μπαρμπαρέσος

Brainwaves kayak school    

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: