Πάρτυ έναρξης Alpin Club kayak rafting !!!!!!

24 10 2009

PA170024Το Σαββατοκύριακο 16,17,18 Οκτωβρίου το Alpin Club είχε πάρτυ έναρξης για τη φετινή σαιζόν.PA170083 Το Alpin Club σε συνεργασία με την σχολή καγιακ Brainwaves αποφάσισε από φέτος να εντάξει πιο ενεργά το καγιακ ποταμού στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Το Σαββατοκύριακο λοιπόν περιλάμβανε εισαγωγή στο καγιακ ποταμού , αναρρίχηση , καταρρίχηση , τοξοβολία από δραστηριότητες και φυσικά σαν πρώτο Σαββατοκύριακο της σαιζόν ένα μεγάλο και δυνατό πάρτυ έναρξης.PA170175 Λόγω της εποχής πιστεύαμε ότι ο Εύηνος δεν θα είχε αρκετό νερό για rafting αλλά οι μεγάλοι νόμοι του σύμπαντος μας διέψευσαν όσον αφορά τις συνθήκες του ποταμού. Ύστερα από μια εβδομάδα βροχών ο Εύηνος είχε ιδανικές συνθήκες για οποιοδήποτε άθλημα ποταμού. Μεγάλο δώρο μιας και η δράση στο ποτάμι μας χαρίζει ευεξία και μας γεμίζει θετική ενέργεια πάντα.

PA170204Το Σάββατο πάνω από 15 άτομα δοκίμασαν το καγιάκ ποταμού στο ιδανικό πεδίο μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Alpin Club και πάνω από 50 άτομα απόλαυσαν την δραστηριότητα του rafting. Όλο το απόγευμα χαζεύαμε φωτογραφίες από τη δράση της ημέρας πίνωντας ζεστό καφέ και ανταλλάσαμε συναισθήματα μεταξύ μας σαν μια μεγάλη οικογένεια!!!!

PA170213Η ώρα του BBQ είχε φτάσει και σιγά σιγά τα ρακόμελα είχαν αρχίσει να κατευθύνονται προς τα τραπέζια .Ναι το πρώτο πάρτυ της σαιζόν μόλις είχε ξεκινήσει και καγιάκερς , ράφτερς , ταξιδιώτες , περιηγητές όλοι διασκέδαζαν στο μεγάλο πάρτυ του Alpin Club και της Brainwaves!!!!! Ότι καλύτερο ύστερα από μία ημέρα γεμάτη δράση!!!

PA180230Κυριακή και η σχολή καγιάκ Brainwaves είχε την τιμητική της. Σήμερα 8 καγιάκερς-μαθητές θα πραγματοποιούσαν την κατάβαση του Ευήνου. Η μεγαλύτερη σε αριθμό κατάβαση της  Brainwaves kayak school ήταν πραγματικότητα.

http://www.brainwaves.gr

http://www.alpinclub.gr

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ καλή σαιζόν και ελπίζω η φετινή χρονιά να συμβάλλει στην ποιοτική και ποσοτική ανάπτυξη του καγιακ ποταμού και του ραφτινγκ!!!!!

PA180234Με εκτίμηση,

Σπύρος Μπαρμπαρέσος.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: