Άνω Μόρνος – Steep Creek courses Brainwaves kayak school!!!!!!

26 03 2010

 

Στα πλαίσια της υψηλών προδιαγραφών εκπαιδευτικής δράσης της σχολής ο στόχος για τη Δευτέρα ήταν ο Άνω Μόρνος. Ποτάμι steep ιδανικό για να δοκιμαστούν κωπηλατικές ικανότητες , ικανότητες στην ασφάλεια, ικανότητες στη διάσωση και πολλά ακόμα.

Ο καιρός τέλειος , η στάθμη μέτρια (καμία σχέση με την περσινή μας κατάβαση που με το που μπήκαμε και πήραμε την πρώτη στροφή ψάχναμε μέρος να σταματήσουμε πριν τα drop). Βέβαια φέτος με εμφανές λιγότερο νερό το ποτάμι θα ήταν ευκολότερο αλλά και πολύ «άτσαλο» οπότε κλειστοί αγκώνες , μαζεμένοι ώμοι και όχι πολλά παιχνίδια με τις κλίσεις αφού η ενέργεια θα είναι μηδαμινή.

Το ευτυχές είναι ότι η ομάδα μεγαλώνει σιγά σιγά!!!!!

Κωπηλάτες σήμερα είναι ο Θεολόγος , ο Παναγιώτης , ο γράφων και ο Γιώργος από τη Ροδαυγή  και επίτιμο μέλος της σχολής Brainwaves.

Χαρούμενοι όλοι στην είσοδο και ενώ λέγαμε ο Γιώργος να οδηγήσει το ποτάμι δεν βρήκαμε ανταπόκριση αφού έπρεπε να είμαι μπροστά να τραβάω βίντεο και να τεστάροντας την καινούργια βιντεοκάμερα.

Μετά από 2-3 στροφές μπαίνουμε στο world class φαράγγι που πάντα απολαμβάνω να κωπηλατώ. Περνάμε τα πρώτα drop και συνεχίζουμε πάντα σε steep πεδίο δοκιμάζοντας νέες γραμμές αφού έπρεπε τα παιδιά να κωπηλατήσουν όλα τα περάσματα τυφλά.

Άντε και φτάσαμε στο στόμα του Δράκου .Πάντα πανέμορφος ο Δράκος με το ενεργειακό του μαύρο πέτρωμα να δεσπόζει. Μικρό break στο Δράκο και κατηφορίσαμε προς τα κάτω όπου το πεδίο αραιά και που συνεχίζει να «δίνει» boof lines όμορφα και με κλίση ιδανικά για προπόνηση. Τα χιονισμένα Βαρδούσια στις στροφές μας γέμιζαν εικόνες έμπνευσης θα έλεγα μέχρι το τέλος της διαδρομής!!!!!!

Την κατάβαση τη αφιερώνω στο Γιώργο το Ζάγκλη που όπου και αν έχω ταξιδέψει στην Ευρώπη για καγιάκ δεν έχω γνωρίσει πιο μάχιμο κωπηλάτη!!!!!!

Με εκτίμηση

Σπύρος Μπαρμπαρέσος

http://www.brainwaves.gr

Advertisements

Actions

Information

One response

2 04 2010
Γιάννης Αδαμόπουλος

MΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΑΝΩ ΜΟΡΝΟΥ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΤΑΒΑΣΕΙΣ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: