Εβδομάδα μαθημάτων καγιάκ με τη σχολή καγιάκ!!!!!!

19 05 2010

Μέχρι τώρα η σχολή καγιάκ Brainwaves είχε μαθητές μόνο Έλληνες. Για πρώτη φορά μαθητής της σχολής θα ήταν ξένος Ρώσος για τη ακρίβεια. 2 ημέρες κωπηλασίας με ευρωπαϊκή κουλτούρα δηλαδή μαθήματα καγιάκ και διακοπές. Η πρώτη ημέρα, ημέρα γνωριμίας  κωπηλατήσαμε το φαράγγι του Άραχθου , world class ομορφιά που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Τη δεύτερη μέρα ο Ρώσος κωπηλάτης ζήτησε λίγο  creeking. Φανταστική ευκαιρία να κωπηλατήσουμε τον Άνω Καλαρρύτικο το κλασσικό του κομμάτι και όχι το ταλαίπωρο με τα χίλια portage. Αυτό το πολύ όμορφο κομμάτι κάτω από τη Μονή Κηπίνας είναι γρήγορο, δυνατό και λιγάκι ύπουλο αλλά σήμερα η στάθμη ήταν χαμηλή. Δύσκολη μέρα για το μαθητή αλλά τέλος καλό όλα καλά θα έλεγα μιας και ο φίλος από τη Ρωσία έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη λειτουργία της σχολής επιβεβαιώνοντας τα λόγια του αρχηγού της αδελφικής σχολής καγιάκ GENE17 που μας είπε για την πρότυπη δουλειά που κάνει η σχολή.

H παρασκευή ημέρα χαλάρωσης και καγιάκ με φίλους το Γιώργο και το Παναγιώτη. Καλαρρύτικος-Άραχθος κατάβαση και στάση για καφέ στο ξενοδοχείο Τελωνείο για να συναντήσουμε τους ιδιοκτήτες και φίλους Νίκο και Μαρίνα για χαλαρή κουβεντούλα.

Το Σκ που ήρθε φανταστικό μιας και μας επισκέφτηκε η Δήμητρα από τη Λάρισα για να κωπηλατήσει μαζί μας. Next generation paddlers  ευτυχώς γιατί είχα αρχίσει να απογοητεύομαι αλλά πιστεύω πως όλοι και όλα θα πάρουν τη θέση τους αργά η γρήγορα. Την πρώτη ημέρα full gas Άραχθος φανταστικά το  bloom σχεδόν σκεπασμένο τη δεύτερη μέρα η στάθμη ελαφρώς πεσμένη. Ακόμα 2 ημέρες όμορφες μιας και είδα και παλιούς φίλους καγιάκερς το Χρήστο Νικολόπουλο από την Κόνιτσα με πολλά συμπεράσματα για τα δρώμενα πήραμε το δρόμο του γυρισμού!!!!

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: