Μετά από καιρό…

6 12 2010

Αρκετός καιρός πέρασε από το τελευταίο post. Λίγο η πίεση των ημερών , λίγο το άνχος , λίγο οι εξωτερικές δουλειές για να έχουμε λίγα χρήματα για να κωπηλατούμε τα άρθρα είχαν έρθει λίγο πίσω.

Γυρνώντας λοιπόν από τις επιτυχημένες ημέρες της Σλοβενίας όπου και τυπικά ξεκίνησα την συνεργασία μου ως εκπαιδευτής σε μία από τις καλύτερες εταιρίες καγιάκ παγκοσμίως την GENE17 (μεγάλη τιμή να ανήκω σε μία τέτοια ομάδα εκπαιδευτών) ταξίδεψα στα Τζουμέρκα για να ξεκινήσω να οργανώνω το Kipina kayak Extreme race που θα ξεκινήσει να λαμβάνει χώρα από το 2011 με στόχο να καταφέρουμε όλοι μαζί να κάνουμε ένα δυνατό event ισάξιο με τα ευρωπαϊκά. Το πεδίο που έχει επιλεχτεί είναι καταπληκτικό το ιδανικότερο της Ελλάδας για να υποδεχτεί έναν πρότυπο αγώνα. Με ομαδική δουλειά πιστεύω πως θα καταφέρουμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε , να δημιουργήσουμε ένα τριήμερο με αγώνες , με μαθήματα , με  test boats , και πολύ πολύ διασκέδαση μέσα και έξω από το νερό για όλους τους κωπηλάτες αλλά και για τους θεατές και φίλους που θα βρεθούν εκεί.

Καθημερινά όλο αυτό τον καιρό έκανα καγιακ είτε διασκεδάζοντας στα μεγάλα κύματα της Βουλιαγμένης και του Μαραθώνα είτε δράση στον Άνω Λούσιο , στον Εύηνο που μας χάρισε μία ημέρα με υπερβολικό νερό και τεράστια κύματα , στον Καρπενησιώτη που λόγω της καταιγίδας που έλαβε χώρα μας οδήγησε από το Γαύρο στα Διπόταμα σε χρόνο ρεκόρ και στον αλλαγμένο και παγωμένο Κρικελοπόταμο όπου περιμέναμε στην έξοδο το αυτοκίνητο που δεν είχε προλάβει να έρθει. Μερικές φορές το καγιάκ είναι πιο γρήορο από το αυτοκίνητο. *( Συνήθως όταν το επιτρέπει ο καιρός είσοδο για το ποτάμι χρησιμοποιώ την γέφυρα της Ροσκάς αποφεύγωντας τα πρώτα 6χλμ τα οποία βρίσκω οτι δεν έχουν και ιδιαίτερο νόημα παρά μόνο όταν έχει πάρα πολύ νερό.Το πέρασμα εκεί έχει αλλάξει ολοκληρωτικά και τώρα το νερό κατευθύνετε αριστερά δημιουργώντας 2 μικρές σκάλες στην αρχή και μετά συνεχίζει αριστερά πάλι σε κατηφορικό πεδίο μέχρι και την είσοδο του φαραγγιού. Επίσης και μέσα στο φαράγγι υπάρχουν μικρές αλλαγές στο ποτάμι.)

Από εργασία στο νερό 2 Σκ στη θάλασσα για μαθήματα προσωπικής ανάπτυξης σε κωπηλάτες του sea kayak , μία ημέρα σεμινάριο για επαγγελματιές οδηγούς στον Εύηνο και εκτός νερού αρκετό διάβασμα.

Τα νερά βρίσκονται μπροστά μας, και σχεδόν όλες οι διαδρομές έχουν ιδανικές συνθήκες οπότε καλή διασκέδαση στα ποτάμια και μας εύχομαι πολύ πολύ kayaking!!!

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: