Χριστουγεννιάτικο καγιάκ στον Ερύμανθο με τη σχολή καγιάκ Brainwaves !!!

29 12 2010

Τελικά υπάρχει ή δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης? Εγώ λέω ότι υπάρχει γιατί κάθε Χριστούγεννα που η σχολή καγιάκ Brainwaves πραγματοποιεί την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκπαιδευτική εκδρομή της έχει απόλυτη επιτυχία.

Φέτος ξαναβρεθήκαμε στον αγαπημένο Ερύμανθο. Αγαπημένο γιατί πριν από ένα μήνα περίπου που βρέθηκα με τον Θεολόγο στον Ερύμανθο και η στάθμη ήταν αρκετά τσιμπημένη θα έλεγα είπαμε να ρισκάρουμε λίγο και να μπούμε στο δεύτερο και τρίτο φαράγγι του γνωρίζοντας ότι το scouting θα ήταν αδύνατο στα περάσματα και ότι μετά την καταστροφική πλημμύρα θα ήταν αρκετά αλλαγμένος. Όντως έτσι ήταν αλλά μας χάρισε μία ημέρα world class kayaking , αδρεναλίνης και ολικής ικανοποίησης. Πραγματικό kayaking!!!

Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν και λόγω ότι το πρώτο του κομμάτι από Τριπόταμα έως τον υδροηλεκτρικό  σταθμό πιστεύω ότι είναι από τα πιο εκπαιδευτικά κομμάτια στην Ελλάδα και απευθύνεται σε όλους τους κωπηλάτες ανεξαιρέτως επιπέδου, η σχολή καγιάκ Brainwaves έχει σχεδιάσει και υλοποιεί ένα από τα πιο δημοφιλή της εκπαιδευτικά προγράμματα καγιάκ.

Την Κυριακή λοιπόν κατά τις 12 συναντήθηκα με τον Θεολόγο στα Τριπόταμα για να κωπηλατήσουμε την εκπαιδευτική διαδρομή ώστε να δούμε τις πιθανές αλλαγές που είχαν γίνει μιας και την επόμενη μέρα περίμενα την ομάδα της Ηπείρου, τον Γιώργο και το Γιάννη. Ξεκινήσαμε χαλαρά την κατάβασή μας. Το πρώτο περασματάκι δεν έχει αλλάξει καθόλου , το δεύτερο και κυριότερο πέρασμα έχει αλλάξει μιας και έχουν προστεθεί βραχάκια τα οποία δεν φαινόντουσαν αλλά φάνηκαν υδροδυναμικά οι αλλαγές , το τρίτο πέρασμα το σιφονάκι παραμένει το ίδιο με πέρυσι και το τέταρτο και σχετικά καινούριο πέρασμα που όλο αλλάζει, τώρα πια δεν υπάρχει. Μείον  ένα ωραίο πέρασμα.

Κατά τις 14¨15 είμασταν στον υδροηλεκτρικό και εκεί που μας περιμένει η Ελένη λέμε δεν πάμε και για λίγο σοβαρό καγιάκ? Χαχαχα η ώρα είναι 2 και μισή. Δεν πειράζει παστελάκι για δύναμη και non stop kayaking μιας και η στάθμη πάλι δε θα μας επέτρεπε να τσεκάρουμε τα περάσματα μέσα στα φαράγγια αφού θα ήταν αδύνατον να σταματήσουμε και να βγούμε από τα καγιάκ. Σε μία ώρα και ένα τέταρτο ζεσταμένοι για τα καλά είμασταν στο Βιδιάκι. Απίστευτο ούτε το αυτοκίνητο δεν είχε έρθει, πραγματική έκπληξη!!! Freeride kayaking από την ομάδα της Brainwaves με πολλά boofs , s-moves καινούργιες γραμμές !!! Αληθινή ευτυχία αυτό το κομμάτι του Ερύμανθου το οποίο έχει αλλάξει αρκετά και αυτό!!!

Ώρα για χαλάρωση ζεστό καφέ , νόστιμο χωριάτικο φαγητό παρέα με τις εικόνες που ζήσαμε.

Δευτέρα πρωί και η καγιακοπαρέα της Ηπείρου, ο Γιώργος και ο Γιάννης, κατά τις 10΄30 είναι στα Τριπόταμα. Ζεστό καφεδάκι για χαλάρωση και ένα μικρό briefing παρέα με τον ελληνικό καφέ μας οδηγούν κατά τις 12 να γευόμαστε τις πρώτες στροφές του Ερύμανθου. Με αρκετή δουλεία στο ποτάμι και γεμάτοι θετική ενέργεια, μιας και η ομάδα αποτελείται από καταπληκτικά παιδιά και πλέον καλούς μου φίλους, διασχίσαμε τον Ερύμανθο με καθαρά περάσματα απ’όλους και στο τέλος όλοι να έιναι πιο προπονημένοι αλλά και καλύτεροι άνθρωποι!!!

Η σχολή καγιάκ  Brainwaves και η ομάδα της σας εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΥΓΕΙΑ , ΧΑΡΑ , ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΓΙΑΚ !!!

Advertisements

Actions

Information

3 responses

29 12 2010
spyrosb

Μπράβο στο Γιώργο , Γιάννη και Θεολόγο που απαρτίζουν μία καταπληκτική παρέα και ομάδα υποστηρικτές της σχολής!!!

3 01 2011
john kitsantas

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ‘Η ΜΑΓΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ,ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!

5 01 2011
spyrosb

Πάντα τέτοια μας εύχομαι , χαρά , αγάπη , καλούς φίλους , πολλούς μαθητές , υγεία και πολύ πολύ καγιάκ !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: