Τετραήμερο εκπαιδευτικό ταξίδι καγιάκ στην περιοχή του Ερύμανθου από τη σχολή καγιάκ Brainwaves ! ! !

13 01 2011

Υπάρχουν φορές που τα πράγματα έρχονται διαφορετικά απ’ ότι τα έχεις προγραμματίσει άλλες φορές χειρότερα και άλλες καλύτερα. Έτσι και αυτή τη φορά η εξέλιξη του τετραήμερου εκπαιδευτικού ταξιδιού της σχολής είχε μία απρόσμενα θετικά πορεία με καταπληκτικούς ανθρώπους και γεμάτη θετική ενέργεια.

Το τετραήμερο η σχολή καγιάκ Brainwaveς  είχε προγραμματίσει μία εκπαιδευτική εκδρομή στην περιοχή του Ερύμανθου για κωπηλάτες διαφορετικού επιπέδου. Όλες αυτές τις ημέρες καταφέραμε και δουλέψαμε διαφορετικής δυναμικής κωπηλάτες σε διαφορετικά κομμάτια του ποταμού πάντα προσφέροντας εκπαίδευση υψηλού επιπέδου όπως μόνο η σχολή Brainwaves μπορεί.

Κορυφαία ημέρα του ταξιδιού ήταν η διάσχιση του Conglomerate Canyon του ποταμού Ερύμανθου απ’ όλες τις ομάδες μαζί. Μία διαδρομή που κατά την γνώμη μου θα μπορούσε να είναι μία διαδρομή του  National Geographic χάρη στην ομορφιά της αλλά κυρίως χάρη στην ιδιαιτερότητά της.

Ένα δυνατό τετραήμερο μαθημάτων τελείωσε και όπως λέγετε και στην παγκόσμια κοινότητα το τέλος κάθε εκδρομής είναι η αρχή μιας νέας !!!       

http://www.brainwaves.gr

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: