Τα νέα του τελευταίου τριμήνου.

6 05 2011

Πολύς καιρός πέρασε από το τελευταίο post στο blog. Ο λόγος βέβαια είναι ότι

βρισκόμουν εκτός Αθηνών τους τελευταίους 3 μήνες με ένα μικρό διάλειμμα λόγω ενός τραυματισμού που είχα στο δάχτυλο όχι από το καγιάκ αλλά φτιάχνοντας σάντουιτς στην Καλαμπάκα. Δεν πειράζει αυτά συμβαίνουν.

Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Φέτος από την αρχή της σαιζόν άλλαξαν πολλά πράγματα για εμένα και συνεχίζουν να αλλάζουν με γρήγορους ρυθμούς. Βέβαια να βρεθείς να κολυμπάς στα βαθιά απότομα δεν είναι απαραίτητα κακό η καλό και δεν θα ήθελα να σταθώ σε κάτι τέτοιο τι είναι καλό και τι είναι κακό μιας και στα προσωπικά μου πιστεύω δεν υπάρχει αυτός ο διαχωρισμός παρά μόνο τα γεγονότα ως έχουν και με βάση αυτά να προχωράμε και να γινόμαστε τελικά καλύτεροι άνθρωποι ξεπερνώντας τον εαυτό μας μιας και αυτός κατ’εμενα είναι και ο απώτερος σκοπός μου.

Τα δρώμενα στα ποτάμια πάρα πολλά μιας και το καινούριο προσωπικό μου project είναι ένα καινούριο και σύγχρονο βιβλίο για τα Ελληνικά ποτάμια για το οποίο ήδη έχω καταβάλει τεράστια προσπάθεια και ένα μέρος του έχει υλοποιηθεί επιτυχώς αλλά βέβαια έχει πολύ δρόμο ακόμα ως την ολοκλήρωσή του. Με χορηγία της APIVITA η οποία μου διέθεσε τον φωτογραφικό εξοπλισμό από την πρώτη στιγμή και με την υποστήριξη ανθρώπων οι οποίοι αφιλοκερδώς και γεμάτοι θετική ενέργεια απέδειξαν την φιλία τους ενισχύοντας την προσπάθεια αυτή έχουμε τοποθετήσει μία γερή βάση για την ολοκλήρωσή του.

Παράλληλα εργάστηκα για την GENE17  για την υλοποίηση των 2 προγραμματισμένων εκδρομών καγιάκ στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ήπειρο όπου έλαβε χώρα το συγκεκριμένο kayak road trip.http://gene17.com/wordpress/?p=960  http://gene17.com/wordpress/?p=964  Μετά από 2 καταπληκτικές εβδομάδες απολαύσαμε 3 ημέρες διακοπών στην πανέμορφη Ροδαυγή όπου με καλούς φίλους περάσαμε τις ημέρες του Πάσχα.

Εβδομάδα εκπαίδευσης καγιακ ξανά για καινούριους Έλληνες κωπηλάτες και ύστερα ο πολύ δυνατός Έλληνας κωπηλάτης Γιάννης Καλογεράκης ήρθε στην Ελλάδα για πρώτη φορά να κωπηλατήσουμε παρέα και να συνεχίσουμε το έργο για τον Ελληνικό οδηγό ποταμού.

Πολύ δρόμος μένει και για αυτό ας αρχίσουμε να σκεφτόμαστε όλοι θετικά ο ένας για τον άλλο και να περάσουμε στο επόμενο επίπεδο και ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να καταλήξει μία τόσο μεγάλη αλλαγή.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: