Παιδικές κατασκηνώσεις στο Alpin Club ! ! !

9 08 2011

Στις όχθες του ποταμού Ευήνου στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας  Alpin Club λαμβάνουν χώρα κάθε καλοκαίρι τα τελευταία δέκα χρόνια παιδικές κατασκηνώσεις.

Μετά το κλείσιμο των σχολείων το Alpin Club σε συνεργασία με την Milias Camps διοργανώνουν 4-6 εβδομάδες δράσης και διασκέδασης για παιδιά. Οι εγκαταστάσεις του Alpin Club στον Εύηνο είναι αυτό που θα λέγαμε οικολογικές. Σε μία έκταση 6 στρεμμάτων με τις ελάχιστες δυνατές παρεμβάσεις και σεβόμενες 100% το φυσικό περιβάλλον έχει δημιουργηθεί το ιδανικό περιβάλλον για υπαίθριες δραστηριότητες. Με το ποτάμι να κυλάει σχεδόν στα πόδια μας το πρόγραμμα για τα παιδιά περιλαμβάνει εκπαίδευση στις βασικές τεχνικές του καγιακ , Mountain Bike , αναρρίχηση σε πύργο αλλά και σε βράχο , σκοποβολή , πρωινή εκδρομή στη θάλασσα , πεζοπορία σε ένα πολύ όμορφο φαράγγι , flying fox , κατάβαση ποταμού με καγιακ ή με διθέσια raft και πολλά πολλά ακόμη.

 H συγκεκριμένη κατασκήνωση είναι η πιο σύγχρονη κατασκήνωση στην Ελλάδα μιας και ακολουθούνται μοντέρνοι τρόποι προσέγγισης των σπορ , ο αριθμός των παιδιών είναι ιδιαίτερα μικρός και δεν ξεπερνάει τα 55 παιδιά ανά εβδομάδα και αυτό καθιστά την κατασκήνωση ιδιαίτερα ελεγχόμενη αλλά και ασφαλέστατη.

Από το καλοκαίρι του 2012 κ κάθε καλοκαίρι θα διοργανώνεται μία εβδομάδα kayak camp δηλαδή μία εβδομάδα ολόκληρη για καγιακ.

Περισσότερες πληροφορίες για τις παιδικές κατασκηνώσεις

http://www.alpinclub.gr

http://www.miliascamps.gr

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: