ΛΟΥΣΙΟΣ – ΑΛΦΕΙΟΣ ! ! !

5 09 2011

Στον Λούσιο κ τον Αλφειό μας βρήκε το πρώτο Σαββατοκύριακο του φθινοπώρου διατηρώντας την παράδοση των τελευταίων ετών μιας και οι επιλογές που υπάρχουν είναι ελάχιστες λόγω έλλειψης νερού αυτή την εποχή. Βέβαια αυτά τα δύο ποτάμια είναι η καλύτερη επιλογή που έχεις μέσα στο καλοκαίρι αλλά και το φθινόπωρο ενώ αναμένεις τις βροχές, με τον Λούσιο να σου προσφέρει μια αξιοπρεπέστατη διαδρομή creek  τον Άνω Λούσιο αλλά και τον Αλφειό να μπορεί να σου προσφέρει ωραία μικρά τεχνικά περάσματα για τουλάχιστον 12χλμ μέχρι το χωριό Θεισόα ή μέχρι το χωριό Μάτεσι. Προτείνω αυτές τις εξόδους γιατί το τρίτο φαράγγι του Αλφειού είναι απλά πανέμορφο κ έστω κ με καλοκαιρινή στάθμη πιστεύω πως αξίζει πραγματικά.

Το Σάββατο το μεσημεράκι κ μετά από έναν πολύωρο καφέ στη πλατεία της Καρύταινας βρέθηκαμε με τον Γιώργο στο ποτάμι. Στη συμβολή με τον Αλφειό μου λέει ο Γιώργος. Ρε Σπύρο τι σκαφάρα είναι αυτή!!! Του είχα δώσει το προσωπικό μου Dagger Axiom 9.0. Πραγματικά αυτό το σκάφος είναι μαγεία και είναι ένα από τα σκάφη που απολαμβάνω περισσότερο να κωπηλατώ. Με όλα τα χαρακτηριστικά των σκαφών της νέας γενιάς σχεδιασμού η οποία ξεκίνησε πέρυσι αυτό το σκάφος στο νερό είναι αυτό που επιζητά ο κάθε κωπηλάτης. Σύγχρονος πάτος φανταστικά κατανεμημένα ο όγκος κ ιδιαίτερα γρήγορο κ μιας κ το Nomad είναι πια πολύ παλιό σχεδιαστικά το αποτέλεσμα είναι να κωπηλατώ σχεδόν μόνο με το Αxiom.

Την Κυριακή στη παρέα εντάχθηκε κ ο Μπάμπης ο οποίος έφερε κ μια παρέα φίλων του να δροσιστούν κάνοντας rafting κ όλοι μαζί ξανά, βρεθήκαμε να απολαμβάνουμε τον Λούσιο κ τον Αλφειό.

Επόμενη εκδρομή της σχολής καγιακ θα είναι το Σαββατοκύριακο 17-18/9 με δράση στο Λούσιο κ τον Αλφειό!!!

http://www.brainwaves.gr

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: