Rafting Ιστορίες και εμπειρίες από το τρίτο μάτι…!!!

8 04 2013

Σήμερα θα φιλοξενήσω δύο ιστορίες διαφορετικού τύπου που έπεσαν στα χέρια μου…από ανθρώπους που επισκέφτηκαν και έζησαν μαζί μας ένα Σαββατοκύριακο ραφτινγκ στον Λούσιο , αξέχαστο για όλους.
rafting

rafting

Ραφτοιστορίες λοιπόν…

 

rafting lousios

rafting lousios

…Η Brainwaves καταφέρνει με μαγικό τρόπο να σε μυήσει στους κανόνες του νερού είτε έχεις εμπειρία είτε είναι η πρώτη σου φορά. Θα αισθανθείς αμέσως οικεία , θα νιώσεις τη θετική ενέργεια αλλά και τις γνώσεις από τα παιδιά. Το πανέμορφο τοπίο που θα σε περιβάλλει θα σε μαγέψει , ο άψογος εξοπλισμός θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα και άνετα και κάνοντας κουπί υπό τις οδηγίες του εκπαιδευτή εσύ και οι φίλοι σου απολαμβάνετε το ‘απόλυτο΄. Τα γέλια και τα πειράγματα δε λείπουν στα σημεία που στο επιτρέπει η ροή του ποταμού , αφού γίνεσαι ένα με τη φύση που απλόχερα σου δείχνει το όμορφο πρόσωπό της. Μια στάση για μπάνιο , βουτιές και ζεστό τσάι με μπισκότα είναι ότι πρέπει για να συνεχίσεις την κατάβασή σου. Περνώντας μέσα από φαράγγια, δίπλα από βράχους , μέσα από νερά άλλοτε αφρισμένα και άλλοτε ήρεμα , γεμίζεις πραγματικά τις μπαταρίες σου .Νιώθεις τόσο γεμάτος από αυτή σου την απόδραση που δε θα έλεγες όχι για άλλη μία…!!!

Ραφτινγκ Πέρασμα Καταράκτης

Ραφτινγκ Πέρασμα Καταράκτης

Φυσικά η Brainwaves έχει φροντίσει να επιστρέψεις στην όμορφη βάση της , να απολαύσεις τις ανέσεις της , ζεστό μπάνιο και φωτογραφίες που θα σου κρατάνε ζεστή τη μνήμη για την ιδιαίτερη εμπειρία έχοντας στο μυαλό σου τη σκέψη της επόμενης…!!!

 

Rafting Λούσιος

Rafting Λούσιος

Μια επιθυμία που διαρκούσε εδώ και καιρό ,μια απόφαση που πάρθηκε γρήγορα ,η κατάλληλη παρέα είχε βρεθεί και μαζί με τους αρχηγούς της Brainwaves η κατάβαση στον ποταμό λούσιο εκτός απο safe ήταν απολαυστική και συναρπαστική .Προστιθέμενη αξία στην κατάβαση μας έδωσε ο(κορυφαίος Έλληνας Kayaker ) κ. Σπύρος Μπαρμπαρέσος(το μήλο έπεσε κάτω από την μηλιά και ο γιος ξεπέρασε τον πατέρα) ..Τέλος ,φοβερές οι νέες εγκαταστάσεις στην Καρύταινα ,μα την επόμενη φορά περιμένω φουτεράκι με logo και η επόμενη φορά δεν θα αργήσει να είναι!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμάς Thodoris Giaouzis , George Mouzalas για εσάς….
 
Rafting Greece

Rafting Greece

Σπύρο και Δημήτρη ,

κολυμπώντας πια στις αναμνήσεις μιάς περιπέτειας, που τόσο καλά είχατε προετοιμάσει, αναπολούμε με τα καλύτερα συναισθήματα την κατάβαση του Λούσιου, την ξεχωριστή διαδρομή προς τον καταρράκτη, την ζεστασιά του
” Πελασγού”, την γραφικότητα της Καρύταινας, το χτύπημα του χαλαζιού στα κράνη μας.

Η επαγγελματική σας κατάρτιση, η φιλική και ανθρώπινη προσέγγιση  σας στους επίδοξους rafters ,η καινοτομία σας ως προς την λήψη φωτογραφιών εν πλώ και αλλού,οι εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός σας να είστε σίγουροι οτι θα αποδώσουν καρπούς και θα κάνουν τους συμμετέχοντες να επαναλάβουν την δραστηριότητα και να γίνουν κοινωνοί της και σε πολλούς άλλους.

Με εκτίμηση και θερμούς χαιρετισμούς

Στρατής Βρουβάκης
Ευχαριστούμε πολύ παιδιά που μας δείξατε την αγάπη σας στέλνοντας μας αυτά τα λόγια που είναι λόγια δύναμης και αγάπης…!!!
Rafting Λούσιος

Rafting Λούσιος

Rafting στον Λούσιο , τον Αλφειό και τον Ερύμανθο…για αρχή αλλά και με λίγες εκδρομές ετησίως και σε άλλα μαγικά μέρη…!!!
Ραφτινγκ 3ό φαράγγι Αλφειού

Ραφτινγκ 3ό φαράγγι Αλφειού

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας…

http://www.brainwaves.gr

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: