Με μέσο το νερό…στο δρόμο για το Φως…

11 11 2013

rafting evinos Alpin ClubΒρισκόμαστε προ των πυλών για την νέα σαιζόν …το λευκό νεράκι δεν θα αργήσει να έρθει…!!! Πολλά τα δρώμενα θα έλεγα τον τελευταίο καιρό αλλά η κάθε διαδικασία εξέλιξης είναι κάτι που εύχομαι αν όχι όλοι οι περισσότεροι να την επιζητάμε μιας και θα μπορούσε να παρομοιαστεί σαν μια μεγάλη μέρα στο νερό , όπου παραβλέποντας την κούραση η διδασκαλία συνήθως έχει σοφό και καθαρτήριο χαρακτήρα.

ραφτινγκΤο τριήμερο της 28ής με βρήκε στον Εύηνο ποταμό στο ALPIN CLUB τόπος δύναμης και έμπνευσης μιας και αν ο οποιοσδήποτε εμβαθύνει έστω και λίγο θα δει ότι οι αρετές που πρεσβεύει αυτή η εγκατάσταση αλλά και οι άνθρωποί της είναι κάτι το πολύ σημαντικό και ιδιαίτερο αφού αποτελεί κιόλας ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής ιστορίας του rafting και του kayak στην Ελλάδα.

ραφτινγκ ΑλπινΑφήνοντας το τριήμερο γεμάτος έμπνευση και γνώση από το ποτάμι , τους ανθρώπους , τη φύση και τη δράση και συνοψίζοντας τον τελευταίο μήνα υπάρχουν πολλά που θα δούν το φως του Θεού Ήλιου είτε για ανθρώπους είτε για καταστάσεις …επανεκτιμώντας ο καθένας προσωπικά αρχές και αρετές με αποτέλεσμα να βρεθούμε στο σωστό μονοπάτι της νέας εποχής!!!

ραφτινγκΤο Alpin Club μπαίνει στο τρίτο κύκλο ζωής του και με πολύ αγάπη από τους ανθρώπους του η εξελικτική διαδικασία είναι καθ’οδον. kayak Greece BrainwavesΤο Σύμπαν και οι Θεοί αποφάσισαν Φως …και σε αυτό θέλουμε όλοι να οδεύσουμε και στους χώρους και τόπους δράσης μας αυτό θέλουμε να πρεσβεύουμε και να μοιραστούμε μαζί σας. Οι ψυχές όλων των ανθρώπων έχουν την ανάγκη να γαληνέψουν , να συμμετέχουν σε όμορφες δράσεις κοντά στη φύση και να απελευθερωθούν από τα δεσμά της πόλης και της τυποποιημένης ζωής. Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε ενεργά στην εξέλιξη αυτή στα κέντρα δράσης μας στον Εύηνο ποταμό και στο Λούσιο – Αλφειό,και στις εκδρομές μας στον Ερύμανθο, Αραχθο , Καλαρρύτικο, να γεμίσετε ενέργεια , να απελευθερωθείτε και να έρθετε πιο κοντά στον εσώτερο εαυτό σας , στους ανθρώπους , στη φύσηκαι τελικώς στο Σύμπαν…!!!

kayak brainwavesΜε εκτίμηση,

Σπύρος Μπαρμπαρέσος

http://www.alpinclub.gr

info@alpinclub.gr

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: