Val Sesia River Festival by Gene17 & Verzasca !!!!

26 10 2012

 

Έχουμε τελειώσει και την 3η εβδομάδα coaching με την Gene17 και έχουμε 2 ημέρες για ξεκούραση προτού αρχίσει το Val Sesia River Festival , τα extreme races και τα μαθήματα. Βρέχει αρκετά και οι στάθμες έχουν αρχίσει και πιέζουν , βέβαια η έμπνευση μας περιτριγυρίζει , μιας και όλη η ομάδα της Gene17 αλλά και της Palm , είχαμε εκφράσει την επιθυμία να πάμε ένα διήμερο για να κωπηλατήσουμε και να ξεφύγουμε από την πίεση της δουλειάς.

Δευτέρα απόγευμα μετά από αρκετό δρόμο κατασκηνώνουμε στις πηγές της Verzasca. Όμορφες σκηνές , με τους πιο δυνατούς κωπηλάτες της Ευρώπης το κλίμα δυνατό , αλλά και για μένα ένα ποτάμι που ονειρεύομαι από μικρός αφού συγκαταλέγετε στα ομορφότερα της Ευρώπης αλλά και με περάσματα αρκετά, γεμάτα δύναμη και μέγεθος…!!!Καταφέραμε να κωπηλατήσουμε όλες τις διαδρομές μετά από μία μεγάλη μέρα και η ικανοποίηση ήταν εξίσου μεγάλη. Το καμπανάκι της δουλειάς αργά το βράδυ ηχούσε στα αυτιά μας μιας και το 2ο Valsesia river festival άνοιγε την αυλαία του την επόμενη ημέρα.

Το 2ο Val Sesia river festival αρκετά μεγαλύτερο από το πρώτο με περισσότερα δρώμενα αλλά και φυσικά πολύ περισσότερο κόσμο. Με κεντρικό αντικείμενο τα ημερήσια μαθήματα και τα Extreme races αλλά και πολλές παράπλευρες δράσεις μέσα σε 5 ημέρες καταφέρνουμε να δημιουργηθεί ένα φεστιβαλ σταθμός!!! Ξέχασα κάτι? Όλα τα παραπάνω τελειώνουν με ένα τρελό πάρτυ φυσικά!!!!

Φέτος τα qualification races ήταν ιδιαίτερα δύσκολα και το Sweet Rumble μεγαλύτερο από ποτέ.

Όμορφες μέρες γεμάτες δράση , δύναμη , έμπνευση και φυσικά καγιακ!!!!!


Actions

Information

Leave a comment